Fusilli s plody moře

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1005 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
54 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fusilli uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Poté je vložíme do velké mísy a promícháme s 1-2 lžícemi majonézy. Těstoviny necháme za občasného promíchání vychladnout na pokojovou teplotu.
  • 2
    Petrželku a estragon opláchneme, osušíme a najemno nasekáme. V misce smícháme estragon, petrželku, cayenský pepř, citronovou šťávu, zbytek majonézy a vše dobře promícháme.
  • 3
    Očistíme a omyjeme ředkvičky a nakrájíme je na tenké plátky. Omyjeme papriku a nakrájíme ji na tenké nudličky.
  • 4
    Vařené mořské plody pokrájíme na menší kousky. Ředkvičky, papriku a pokrájené mořské plody přidáme k těstovinám, dochutíme solí, pepřem a promícháme. Vmícháme majonézu s estragonem, přikryjeme utěrkou a necháme v chladu odležet. Pokud je salát příliš suchý, můžeme do něj podle chuti ještě přimíchat citronovou šťávu nebo majonézu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.