Fusilli se zelenou omáčkou
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.Vrátíme zpět do hrnce.
- 2Mezitím nastrouháme cukety a cibuli nakrájíme najemno. Z mangoldu odřežeme řapíky a asi 6listů natrháme na kousky. Rozehřejeme olivový olej a máslo a cibuli s cuketami na mírném ohni orestujeme. Přidáme kapary, zalijeme vínem, ochutíme solí a pepřem a za stálého míchání krátce asi 2min podusíme. Poté přidáme mangold a dusíme ještě cca 2min, až změkne.
- 3Zelenou omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.