Garnáti s kukuřicí a čočkou

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
15 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, přiložíme oloupané garnáty a vaříme 5 minut. Garnáty vyjmeme, do vroucí vody přidáme bobkový list, červenou čočku, celou mrkev, očištěný brambor, prolisovaný česnek a vaříme zhruba čtvrt hodiny. Vyndáme bobkový list, slijeme přebytečnou vodu a zbytek rozmačkáme vidličkou na kaši.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, orestujeme, přisypeme hořčičná semínka, osmahneme, přidáme mletý koriandr, kmín, pískavici, kurkumu, chilli, scezená rajčata, garam masalu, scezenou kukuřici a krátce podusíme. Přimícháme kaši z hrnce, garnáty, prohřejeme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.