Garnáti s omáčkou salsa fresca

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
495 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pánev postavíme na venkovní gril nad žhavé uhlíky. Jakmile se zahřeje, dáme do ní salsu a zahříváme, až začne omáčka bublat. Přidáme uvařené a vyloupané garnáty, cca 1min orestujeme a odstavíme.
  • 2
    Do omáčky vmícháme nasekaný koriandr, smetanu, ochutíme solí, pepřem, tabascem a přidáme hrst tortillových chipsů.
  • 3
    Garnáty podáváme teplé, se zbylými chipsy a zakysanou smetanou k namáčení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.