Garnáti s omáčkou salsa fresca
25 min.
Ingredience
- 375gramůGarnát obecný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaTabasco
- 150gramůTortilla chips
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceZakysaná smetana
- 2lžíceKoriandr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
495 mg
Postup přípravy
- 1Pánev postavíme na venkovní gril nad žhavé uhlíky. Jakmile se zahřeje, dáme do ní salsu a zahříváme, až začne omáčka bublat. Přidáme uvařené a vyloupané garnáty, cca 1min orestujeme a odstavíme.
- 2Do omáčky vmícháme nasekaný koriandr, smetanu, ochutíme solí, pepřem, tabascem a přidáme hrst tortillových chipsů.
- 3Garnáty podáváme teplé, se zbylými chipsy a zakysanou smetanou k namáčení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.