Garnáti se špenátem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    2 lžíce olivového oleje rozpálíme v hrnci a nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova.
  • 2
    Přidáme nakrájenou kapii na kostičky, česnek a rajčata a 7 minut smažíme.
  • 3
    Přidáme špenát, přilijeme bílé víno, citronovou šťávu a okořeníme.
  • 4
    10 minut vaříme pod pokličkou, dokud špenát nezměkne.
  • 5
    Odstavíme hrnec, zamícháme zeleninu a udržujeme teplou.
  • 6
    Do větší pánve nalijeme zbytek oleje a smažíme 3 minuty garnáty.
  • 7
    Garnáty - krevety přimícháme do špenátu a přesypeme do servírovací mísy ozdobené plátky citronu.
  • 8
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.