Garnátový špíz

18 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na špíz použijeme pouze maso z garnátů bez krunýřů. Vyloupané maso osolíme, lehce opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli uležet. Mezitím nakrájíme cibuli na osminky.
  • 2
    Na jehly napichujeme střídavě garnáty, cibuli a olivy bez pecek. Položíme na středně rozpálený gril a opékáme z každé strany přibližně 4 minuty.
  • 3
    Špízy podáváme přímo na jehle s nějakou pikantní omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.