Garnáty na okurkovém talíři

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si všechny suroviny. Cibuli nakrájíme nadrobno. Koriandr opláchneme a lístky nasekáme nadrobno. Z garnátů špičkou nože odřízneme střívko. Chilli papričku nakrájíme na drobné kousky. Okurku nakrájíme na plátky a vyložíme s ní dno talířů, na kterých budeme pokrm podávat.
  • 2
    Rozpálíme wok pánev a nalijeme do ní olej. Do pánve nasypeme garnáty a dvě minuty je opékáme, poté je dáme stranou. Do woku nyní prolisujeme česnek a přidáme zbylé pokrájené suroviny. Opékáme za stálého míchání dvě minuty, poté přidáme garnáty, med, sójovou omáčku a sůl s pepřem dle vlastní chuti. Opěkáme vše dalších pět minut. Na poslední minutu přidáme koriandr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.