Gaskoňské řezy

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
48 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
566 mg
Cukr
996 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Maso obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.
  • 2
    Řezy vložíme do pánve s rozpáleným olejem a smažíme dozlatova.
  • 3
    V misce smícháme 50ml oleje, kečup, víno, očištěné hlavičky žampionů, kapary a nakládané cibulky.
  • 4
    Připravenou studenou omáčkou přelijeme porce masa na talířích.
  • 5
    Můžeme podávat s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.