Gaspacho s bílým chlebem

15 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
9 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata křížem nakrojíme a přelijeme horkou vodou, oloupeme a odstraníme zbytky po stopkách. Oloupeme cibuli. Salátovou okurku a papriky rozpůlíme, očistíme a omyjeme. Zeleninu a bílý chléb nakrájíme na kostky. Oloupeme stroužky česneku a rozmačkáme. Polovinu kostek zeleniny a bílého chleba, česnek, olej, ocet, vývar a rajskou šťávu umixujeme a ochutíme solí, pepřem a paprikou. Zbývající chléb opečeme a se zbývající zeleninou podáváme k polévce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.