Gazpacho
20 min.
Ingredience
- 90gramůCibule
- 250gramůChléb pšeničný (bílý)
- 1500gramůRajčata
- 60gramůPaprika zelená
- 90gramůOkurka salátová
- 1špetkaSůl
- 24mililitrůOcet kvasný lihový
- 100mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
28 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Rajčata, okurku a papriku omyjeme, nakrájíme na drobné kousky a rozmixujeme.
- 2K zelenině přidáme česnek, cibuli, ocet a olivový olej. Vše umixujeme.
- 3K takto připravené polévce přidáme namočenou střídku chleba a vše osolíme.
- 4Polévku podáváme dobře vychlazenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.