Gazpacho s uzeným pstruhem
30 min.
Ingredience
- 1plátekPstruh uzený
- 1kilogramRajčata
- 1kusCuketa
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika žlutá
- 1decilitrVíno bílé
- 3decilitryOlej olivový
- 4stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
75 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme a rozkrojíme na čtvrtinky. V mixéru rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme česnek a postupně, za stálého šlehání vléváme olivový olej. Přecedíme přes jemné síto a na cca 15 minut vložíme do lednice.
- 2Z cukety odkrojíme 4 tenké plátky. Zbylou cuketu a papriky pokrájíme na drobné kostičky. Vychlazenou polévku rozdělíme do misek. Plátky cukety stočíme do ruličky, naplníme pokrájenou zeleninou a vložíme do polévky. Doplníme kouskem uzeného pstruha a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.