Gazpacho s uzeným pstruhem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
75 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a rozkrojíme na čtvrtinky. V mixéru rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme česnek a postupně, za stálého šlehání vléváme olivový olej. Přecedíme přes jemné síto a na cca 15 minut vložíme do lednice.
  • 2
    Z cukety odkrojíme 4 tenké plátky. Zbylou cuketu a papriky pokrájíme na drobné kostičky. Vychlazenou polévku rozdělíme do misek. Plátky cukety stočíme do ruličky, naplníme pokrájenou zeleninou a vložíme do polévky. Doplníme kouskem uzeného pstruha a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.