Gemfish zapečená s bramborovou kaší a zakysanou smetanou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
35 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme a společně s horkým mlékem a máslem rozmačkáme na kaši. Tu osolíme a rozprostřeme na dno vymazané zapékací mísy. Přelijeme třetinou zakysané smetany a posypeme najemno nakrájenou cibulí.
  • 2
    Na kaši poklademe ryby a posypeme strouhankou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Přelijeme větší částí zbylé smetany a zaprášíme mletou paprikou.
  • 3
    Vložíme do trouby předehřáté na 190°C a cca 30-35 minut zapečeme dozlatova.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, každou porci dozdobíme lžící smetany a poprášíme paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.