Glazované grilované řízky

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, nasolíme a rozložíme na tác.
  • 2
    Z javorového sirupu, oleje, hořčice a koriandru smícháme marinádu, kterou bohatě potřeme maso z obou stran, necháme hodinu uležet. Potom rozložíme na gril a opékáme 15 minut za průběžného otáčení. Pár minut před dokončením řízky ještě jednou pořádně natřeme, aby se vytvořil lesklý povlak. Podáváme s natrhaným ledovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.