Gnocchi s hříbkovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 300mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 120gramůHříbky čerstvé
- 40gramůPažitka
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 1špetkaKmín mletý
- 25gramůMáslo čerstvé
- 700gramůGnocchi bramborové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
502 mg
Cukr
701 mg
Postup přípravy
- 1Hříbky nakrájíme na tenké plátky, pažitku posekáme na jemno. Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu, doba vaření bývá kolem tří minut. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme hříbky a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu, zalijeme smetanou a provaříme.
- 2Gnocchi rozdělíme do misek, přelijeme omáčkou s hříbky a posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.