Gnocchi s hříbkovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
502 mg
Cukr
701 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky nakrájíme na tenké plátky, pažitku posekáme na jemno. Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu, doba vaření bývá kolem tří minut. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme hříbky a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu, zalijeme smetanou a provaříme.
  • 2
    Gnocchi rozdělíme do misek, přelijeme omáčkou s hříbky a posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.