Gnocchi se špekem a sýrem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nasekáme najemno a na pánvi s olejem a s 1 lžící vody chvíli vaříme. Špek nakrájíme na slabé proužky a pak na kostičky.
  • 2
    V jiné pánvičce rychle spaříme hrášek, aby se z něj uvolnily slupky,
  • 3
    přidáme ho k šalotce a zvolna podusíme 4 minuty.
  • 4
    Přidáme špek a podlijeme sběračkou teplé vody. Vše dále vaříme
  • 5
    2-3 minuty.
  • 6
    Gnocchi vaříme ve slané vodě „al dente" a scedíme. Dáme na pánev, necháme vsáknout vodu z omáčky a posypeme rozdrobenou fetou.
  • 7
    Na závěr posypeme černým pepřem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.