Gnocchi v sýrové omáčce

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
50 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
823 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodní lázni smícháme sýr fontina, smetanu, máslo a parmezán, za občasného zamíchání zahříváme 6-8 minut, až se sýr roztaví a omáčka je hladká a horká.
  • 2
    Uvaříme postupně ve slané vodě noky. Jakmile vyplavou k povrchu, vyjmeme je naběračkou s otvory a upravíme na talíře.
  • 3
    Noky přelijeme omáčkou. Zdobíme čerstvými lístky oregana nebo jinými čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.