Góánské krevetové kari

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kokos rozvaříme, smícháme s hořčicí, utřeným česnekem, ostatním kořením, nasekanými feferonkami a nakonec ochutíme solí.
  • 2
    Jednu cibuli nadrobno rozsekáme a na rozpáleném másle orestujeme do zlatova. Přidáme směs koření, druhou cibuli pokrájenou na kolečka, vařené krevety, směs dusíme do zhoustnutí šťávy. Poté dochutíme citronem a podáváme.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.