Grapefruitové vepřové kotlety

16 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1492 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
70 g
Sacharidy
155 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pět vepřových kotlet osolíme, opepříme a necháme marinovat v polovině dávky olivového oleje po dobu, co budeme připravovat salsu z jemně nakrájených oliv bez pecek, petrželky, kaparů, zbylého olivového oleje a oloupaným a drobně pokrájeným grepem. Kotlety grilujeme na venkovním grilu nebo pánvi, bez oleje a to po dobu asi 4-6 minut podle tloušťky masa. Hotové maso potřeme připravenou salsou a podáváme s bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.