Gratinovaná locika s ančovičkami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme 4 lžíce oleje a necháme na něm zesklovatět na plátky nakrájenou cibuli. Po 3min přidáme omytou a nakrájenou lociku, promícháme, ochutíme solí, pepřem a nasypeme nasekanou petrželku.
  • 2
    Směs rozdělíme na talíře vhodné k zapékání.
  • 3
    V pánvi necháme na zbytku oleje rozpustit ančovičky, přidáme rozmixovaný chléb a 3-4min orestujeme.
  • 4
    Posypeme jím zeleninu na talířích, přidáme strouhaný parmazán a v troubě grilujeme 3-4min.
  • 5
    Ihned teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.