Gratinované mleté řízky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
63 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
501 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme v míse mleté maso s bílky, vodou, osolíme a opepříme. Uděláme 8 malých placek.
  • 2
    Rozehřejeme na pánvi olej a placky opečeme po obou stranách.
  • 3
    Nastrouháme tvrdý sýr. Nakrájíme oloupanou cibuli.
  • 4
    Připravíme v misce zapékací směs - smícháme sýr, bílky, strouhanku, nakrájenou cibuli.
  • 5
    Vymažeme zapékací misku a rozložíme do ní osmažené řízky.
  • 6
    Na každý řízek položíme kolečko salámu a potřeme připravenou zapékací směsí. Zakapeme olejem a do růžova zapečeme v horké troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.