Gratinované vepřové kotlety Trentino

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
77 mg
Cukr
369 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji je dozlatova opečeme. Vložíme je do máslem vymazaného pekáčku.
  • 2
    Smetanu zahřejeme, přidáme na kostičky nakrájenou mozzarellu a povaříme do zhoustnutí. Okořením špetkou muškátového květu a nasekanou petrželkou, podle potřeby osolíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Do vychladlé omáčky zašleháme vejce a přimícháme na nudličky nakrájenou šunku.
  • 4
    Připravenou omáčkou přelijeme kotlety a pokrm zapečeme v rozpálené troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.