Gratinovaný chřest po vlámsku

45 min.
Belgie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
12 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý chřest uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Vložíme jej do máslem vymazané zapékací mísy.
  • 2
    Připravíme omáčku z měkkého másla smíchaného se smetanou, estragonem, petrželkou a nakrájenými, natvrdo uvařenými vejci. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Chřest zalijeme omáčkou, posypeme strouhankou smíchanou s nastrouhaným sýrem a v horké troubě zapečeme dozlatova.
  • 4
    Podáváme k rybám a pokrmům z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.