Grenadýrský pochod Mikoláše Alše

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
14 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory ve slupce oloupeme a necháme je vychladnout. Jakmile jsou studené, nakrájíme je na kostičky.
  • 2
    Uvaříme ve slané vodě flíčky, propláchneme je a necháme okapat.
  • 3
    Oloupeme velkou cibuli, nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Přidáme lžičku sladké mleté papriky, zamícháme a odstavíme z ohně.
  • 4
    Flíčky a brambory jemně přimícháme s osmahnutou cibulkou, dochutíme pepřem a solí.
  • 5
    Vložíme do pekáčku a dáme zapéct do předehřáté trouby.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.