Grilovaná bageta s mozzarellou

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
962 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
27 g
Sacharidy
145 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Francouzskou bagetu nakrájíme na plátky. V misce smícháme olej, prolisovaný česnek, tymián, sůl a pepř a každý plátek bohatě natřeme z obou stran touto směsí. Mezi jednotlivé krajíce vložíme vždy plátek mozzarelly a celou bagetu znovu sestavíme dohromady a natřeme česnekovou směsí. Zabalíme pevně do alobalu, aby se bageta nerozložila a pečeme na grilu 5 minut. Pomocí rukavic horkou bagetu rozbalíme a ještě dalších 5 minut grilujeme jen položené na alobalu. Podáváme horké, vždy každou porci s plátky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.