Grilovaná drůbeží játra

25 min.
Polsko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
33 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra dobře omyjeme pod tekoucí studenou vodou, potom je osušíme, nakrájíme na plátky, dáme do misky, posypeme solí, pepřem, mletou paprikou, cibuli a česnek oloupeme, drobně nakrájíme a přidáme do misky. Všechny suroviny dobře promícháme, přilijeme 3 lžíce oleje, pokapeme z 1 citronu vymačkanou šťávou a ještě promícháme.
  • 2
    Gril potřeme olejem, rozpálíme na středně vysokou teplotu, játra naskládáme na rošt a z každé strany pečeme přibližně 5 minut.
  • 3
    Upečené sundáme z grilu, porce dělíme na mělké talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 25. 5. 2016
Grilovaná drůbeží játra
pekla jsem na steakové pánvi ne na grilu, vynechala cibuli a výsledek mile překvapil ten citron je bomba nápad😉
Anonymní uživatel
st 23. 11. 2016
Grilovaná drůbeží játra
Játra solit ?????