Grilovaná kolena v pivní marinádě
210 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2kusyFeferony
- 2lžíceZázvor celý
- 2lžičkyPepř černý mletý
- 2lžíceMed včelí
- 700mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2kusyVepřové koleno
- 3litryVoda pitná
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
923 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
74 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
255 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Ve vodě vaříme kolena zhruba 3 hodiny doměkka.
- 2Česnek utřeme se solí, feferonky zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, zázvor jemně nastrouháme. Všechny suroviny v míse promícháme s pivem, do marinády naložíme uvařená kolena přes noc a poté grilujeme.
- 3Maso během grilování potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.