Grilovaná mořská ryba s koprem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
28 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    První si připravíme marinádu. Na oleji lehce osmahneme cibulku,
  • 2
    přidáme nadrcený česnek a smažíme další 2 minuty. Poté přidáme postupně šťávu z citronu, cukr, oleje, chilli, koriandr, sójovou omáčku, zázvor a mouku s vodou. Smažíme cca 10 minut, na závěr dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.
  • 3
    Rybu omyjeme a očistíme. Tresku rozřízneme a zevnitř potřeme marinádou a trochem nasekaného kopru. Připravíme si na rybu alobal, potřeme ho marinádou a vysypeme koprem. Tresku následně do alobalu zabalíme.
  • 4
    Předehřejeme si gril a potřeme rošt olejem. Rybu grilujeme cca 30 minut, dokud není měkká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.