Grilovaná pražma
40 min.
Ingredience
- 4lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 5gramůEstragon
- 5gramůKerblík
- 4lžíceOlej rostlinný
- 5gramůBazalka
- 1kusCitrony
- 5gramůKopr čerstvý
- 800gramůPražma
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 mg
Postup přípravy
- 1Vykuchané ryby zbavené šupin omyjeme, potřeme citronovou šťávou a uvnitř i na povrchu je osolíme a opepříme. Bylinky rozdělíme na 4 stejné porce a vložíme do břišních dutin pražem. Sepneme jehlami nebo párátky.
- 2Připravené ryby potřeme olejem, položíme na horký gril a pečeme. Během grilování ryby obracíme. Když jde lehce vytáhnout hřbetní ploutev, jsou pražmy pečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.