Grilovaná pražma marinovaná

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
360 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, vykuchanou pražmu osolíme a opepříme. V misce smícháme olej, ocet, přidáme prolisovaný česnek, lístky tymiánu, nalámaný bobkový list, touto směsí rybu potřeme ze všech stran i zevnitř a mecháme 2 hodiny uležet.
  • 2
    Rybu vložíme do pekáčku, troubu přepneme na gril, pekáček vložíme do trouby a grilujeme zhruba 15 až 20 minut. V polovině grilování rybu jednou obrátíme. Můžeme grilovat i na venkovním grilu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.