Grilovaná pražma marinovaná
30 min.
Ingredience
- 1kilogramPražma
- 25mililitrůOcet malinový
- 2stroužkyČesnek
- 5gramůTymián čerstvý
- 2kusyBobkový list
- 50gramůOlej olivový extra panenský
- 10gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
360 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou, vykuchanou pražmu osolíme a opepříme. V misce smícháme olej, ocet, přidáme prolisovaný česnek, lístky tymiánu, nalámaný bobkový list, touto směsí rybu potřeme ze všech stran i zevnitř a mecháme 2 hodiny uležet.
- 2Rybu vložíme do pekáčku, troubu přepneme na gril, pekáček vložíme do trouby a grilujeme zhruba 15 až 20 minut. V polovině grilování rybu jednou obrátíme. Můžeme grilovat i na venkovním grilu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.