Grilovaná treska v parmské šunce
25 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 200gramůŠunka parmská
- 150gramůSalát ledový
- 8gramůSůl
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 1kusCitrony
- 1stroužekČesnek
- 40gramůRozmarýn čerstvý
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
425 mg
Postup přípravy
- 1V misce smícháme nasekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, olej, sůl a vložíme porce tresky. Chvíli necháme marinovat, zatím si připravíme plátky parmské šunky. Porce tresky do šunky pevně zabalíme a spojíme párátky. Grilujeme za častého otáčení 6 minut, podáváme s ledovým salátem natrhaným na menší kusy, osoleným a zakapaným citronovou šťávou. Porce tresky ozdobíme kolečkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.