Grilované brambory s rybou
60 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory
- 500gramůMrkev kořen
- 120gramůCibule
- 100gramůPaprika červená
- 100gramůPaprika zelená
- 100gramůPaprika žlutá
- 150gramůRajčata
- 500gramůFilé rybí
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 40gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, rozkrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky, mrkev na špalíčky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky, rybí filé na menší plátky.
- 2Z většího kusu alobalu vyrobíme velkou misku, zvýšíme okraje, do misky nasypeme všechnu zeleninu s bramborami, opatrně promícháme (abychom neporušili alobal), osolíme, opepříme, pokapeme olejem, vložíme pod gril a grilujeme asi 25 minut. Plátky ryb podle chuti osolíme, opepříme, rovnoměrně rozložíme, na povrchu poklademe hoblinkami másla a grilujeme ještě asi čtvrt hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.