Grilované brambory v alobalu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
236 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme omyté brambory, které předvaříme na 15 minut ve slané vodě.
  • 2
    Kuřecí maso opepříme, osolíme a posypeme mletou paprikou, 10 minut z každé strany grilujeme. Hotové maso nakrájíme na proužky.
  • 3
    U připravených brambor uřízneme špičku a bramboru vydlabeme. Do každé vydlabané brambory vložíme na kolečka nakrájenou cibulku a proužky kuřecího masa. Nakonec na vrch masa pokládáme lžičku bylinkového másla.
  • 4
    Brambory grilujeme zabalené v alobalu asi 13 minut.
  • 5
    Brambory servírujeme na talíři s nakrájenými rajčaty a kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.