Grilované brambory v alobalu
25 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyCibulka jarní
- 70gramůMáslo bylinkové
- 8kusůBrambory
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
236 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme omyté brambory, které předvaříme na 15 minut ve slané vodě.
- 2Kuřecí maso opepříme, osolíme a posypeme mletou paprikou, 10 minut z každé strany grilujeme. Hotové maso nakrájíme na proužky.
- 3U připravených brambor uřízneme špičku a bramboru vydlabeme. Do každé vydlabané brambory vložíme na kolečka nakrájenou cibulku a proužky kuřecího masa. Nakonec na vrch masa pokládáme lžičku bylinkového másla.
- 4Brambory grilujeme zabalené v alobalu asi 13 minut.
- 5Brambory servírujeme na talíři s nakrájenými rajčaty a kerblíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.