Grilované čekanky s octem balsamico
27 min.
Ingredience
- 600gramůČekanka
- 50mililitrůOlej olivový
- 30mililitrůBalsamico ocet
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Čekankové hlávky dobře propláchneme a necháme řádně okapat. Hlávky rozpůlíme, posypeme solí, pepřem a rovnoměrně zakapeme olivovým olejem. Rošt potřeme rostlinným olejem.
- 2Před grilováním čekanku namočíme do oleje, necháme okapat a grilujeme zhruba 15 minut. Během grilování čekanku obracíme a potíráme olejem. Čekanku podáváme pokapanou octem balsamico.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.