Grilované cibule na rozmarýnu

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Cibule oloupeme, kořenovou část ponecháme, podélně rozpůlíme a naskládáme řeznou plochou dolů na pečicí plech.
  • 3
    Pokapeme octem, olejem, ochutíme solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem, zakryjeme alobalem a předpečeme 30min.
  • 4
    Poté grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 5min po každé straně.
  • 5
    Hotové cibule pokapeme zbytkem oleje, posypeme rozmarýnovými lístky a podáváme horké.
  • 6
    Vhodné jako příloha ke grilovanému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.