Grilované hovězí filé

14 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1024 kcal
Bílkoviny
133 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Petrželku nasekáme najemno. Z citrónu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu.
  • 2
    Z petrželky, cibule, koření, oleje, citrónové kůry a šťávy, vymícháme marinádu a naložíme do ní plátky hovězí svíčkové. Necháme 30 minut marinovat.
  • 3
    Gril předehřejeme, plátky masa položíme 20 cm od zdroje tepla a grilujeme asi 2 minuty z každé strany.
  • 4
    Hotové plátky upravíme na talíře a ihned podáváme.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.