Grilované hovězí filé
14 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1024 kcal
Bílkoviny
133 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Petrželku nasekáme najemno. Z citrónu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu.
- 2Z petrželky, cibule, koření, oleje, citrónové kůry a šťávy, vymícháme marinádu a naložíme do ní plátky hovězí svíčkové. Necháme 30 minut marinovat.
- 3Gril předehřejeme, plátky masa položíme 20 cm od zdroje tepla a grilujeme asi 2 minuty z každé strany.
- 4Hotové plátky upravíme na talíře a ihned podáváme.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.