Grilované jehněčí kotlety po worcestersku
145 min.
Ingredience
- 4stroužkyČesnek
- 12kusůJehněčí kotlety
- 100mililitrůOlej stolní
- 1lžičkaMajoránka
- 1lžičkaTymián sušený
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
864 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
68 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
65 mg
Postup přípravy
- 1Prolisovaný česnek smícháme s olejem, kořením a ve směsi kotlety marinujeme v ledničce dvě hodiny přikryté alobalem. Během marinování je několikrát obrátíme.
- 2Kotlety poté grilujeme z obou stran, pak je přisolíme, ochutíme worcesterskou omáčkou a citronem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.