Grilované jehněčí kotlety s bazalkou

40 min.
Evropa
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
894 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
82 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
295 mg
Cukr
91 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný, rozmačkaný česnek vložíme spolu se solí a lístky bazalky do misky. Po troškách přiléváme olej a mícháme tak dlouho, až vznikne krémovitá pasta.
  • 2
    Očištěné a omyté jehněčí kotlety po obou stranách mírně opepříme a silně potřeme připravenou česnekovou pastou.
  • 3
    Maso položíme na rozehřátý gril a upečeme po obou stranách.
  • 4
    Hotové kotlety upravíme na nahřáté talíře a na každou kotletu položíme vločku másla a lístek bazalky.
  • 5
    Podáváme ihned.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.