Grilované jehněčí špízy
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3lžíceOlej olivový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaOregano sušené
- 500gramůJehněčí plec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
459 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z oleje, citronové šťávy, oloupané, jemně nakrájené cibule, špetky oregana a pepře umícháme marinádu.
- 2Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme na kostky, vložíme do marinády a necháme asi 1 hodinu uležet.
- 3Maso napichujeme na jehly a opékáme na grilu asi 10 minut za občasného otáčení.
- 4Před podáváním špízy osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.