Grilované jehněčí špízy

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
459 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z oleje, citronové šťávy, oloupané, jemně nakrájené cibule, špetky oregana a pepře umícháme marinádu.
  • 2
    Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme na kostky, vložíme do marinády a necháme asi 1 hodinu uležet.
  • 3
    Maso napichujeme na jehly a opékáme na grilu asi 10 minut za občasného otáčení.
  • 4
    Před podáváním špízy osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.