Grilované klobásy v bagetě s omáčkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1480 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
74 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme olej, tymián, sůl a pepř a do vzniklé marinády ponoříme na silnější plátky nakrájenou cibuli a chvíli necháme uležet.
  • 2
    Na gril rozložíme 4 vepřové klobásy, jejichž povrch jsme nakrájeli do mřížky a grilujeme 10 minut za častého otáčení. Ke klobásám na gril přidáme marinovanou cibuli na grilovacím tácu a opékáme společně. Mezitím na pánvi osmažíme na másle cibuli nakrájenou najemno, přidáme hořčici, kečup, citronovou šťávu, sůl a pepř, lehce zředíme vodou, pár minut povaříme a necháme vychladnout.
  • 3
    Bagety rozpůlíme, potřeme máslem, mezi poloviny vložíme klobás, kolečka cibule a zalijeme 1 lžící omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.