Grilované peckovice s medem a ovocnou šlehačkou II

24 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
8 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z citronu nastrouháme kůru. Bylinky nasekáme najemno. Vše smícháme s medem (jednu lžíci si necháme do šlehačky) a semínky z vaniky.
  • 2
    Broskve a nektarinky rozpůlíme, vyjmeme pecku a namočíme je do medové směsi. Grilujeme do zlatova. Trvá to tak 3-4 minuty. Poté je dáme stranou a necháme odpočívat.
  • 3
    Na šlehačku smícháme řecký jogurt, zbylý med, strouhané banány a zázvor a vše pořádně promícháme.
  • 4
    Grilované peckovice podáváme se šlehačkou a posypeme je müsli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.