Grilované peckovice s medem a ovocnou šlehačkou II
24 min.
Ingredience
- 75gramůMed včelí
- 1kusVanilkový lusk
- 1kusCitrony
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 1lžičkaRozmarýn čerstvý
- 2kusyNektarinka
- 2kusyBroskve
- 75gramůLesní plody - mražené
- 3kusyBanány
- 1lžičkaŘecký jogurt
- 1lžičkaZázvor mletý
- 50gramůMuesli
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
8 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Z citronu nastrouháme kůru. Bylinky nasekáme najemno. Vše smícháme s medem (jednu lžíci si necháme do šlehačky) a semínky z vaniky.
- 2Broskve a nektarinky rozpůlíme, vyjmeme pecku a namočíme je do medové směsi. Grilujeme do zlatova. Trvá to tak 3-4 minuty. Poté je dáme stranou a necháme odpočívat.
- 3Na šlehačku smícháme řecký jogurt, zbylý med, strouhané banány a zázvor a vše pořádně promícháme.
- 4Grilované peckovice podáváme se šlehačkou a posypeme je müsli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.