Grilované sardinky s paprikou

18 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
78 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Gril potřeme olejem a rozpálíme na střední teplotu, rybky potřeme olejem, naskládáme na gril, opékáme z každé strany 3 minuty.
  • 2
    Papriky nakrájíme na čtvrtky, také je potřeme olejem, na grilu opečeme po obou stranách přibližně 3 minuty.
  • 3
    Dresink: do malé misky dáme 1 dl oleje, vymačkanou citrónovou šťávu, sůl, pepř, oregano a dobře vyšleháme.
  • 4
    Na mělké talíře naskládáme pár špenátových listu, na ně položíme opečené sardinky, na sardinky naaranžujeme opečenou papriku. Každou porci zalijeme připraveným dresinkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.