Grilované telecí steaky s omáčkou z gorgonzoly

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
20 mg
Cukr
866 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steaky zbavíme všech šlach a tuku, po obou stranách je potřeme olejem, vložíme na rošt do předehřátého grilu a pečeme z každé strany asi 5 minut. Osolíme a necháme v teple.
  • 2
    Vývar smícháme se smetanami, Gorgonzolou a vzniklou omáčku povaříme v rendlíku. Vaříme asi 3 minuty při nízké teplotě, osolíme, opepříme.
  • 3
    Maso dáme na talíře, přelijeme omáčkou, ihned podáváme s rýží nebo vařeným bramborem a čerstvým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.