Grilované uzené vepřové koleno

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
48 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
753 mg
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Grilované koleno nejprve uvaříme ve vodě cca 60min doměkka. Vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím připravíme dip z rajčatového protlaku, cukru, česneku, chilli papriček, sójové omáčky a drceného pepře.
  • 3
    Kůži na kolenu nakrojíme na kostky a v troubě předehřáté na 160C cca 10min ogrilujeme. Poté potřeme maso dipem a dopečeme ještě 5min z obou stran.
  • 4
    Koleno podáváme teplé, dozdobíme jarní cibulkou a snítkou rozmarýnu. Servírujeme s různými druhy hořčice, křenem, nakládanou cibulkou, kyselou okurkou a pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.