Grilované vepřové jazyky

89 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
69 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
221 mg
Vápník
65 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové jazyky vaříme s novým kořením, bobkovým listem a solí zhruba hodinu. Ve vodě necháme jazyky vychladnout. V misce promícháme olej s hořčicí, solí a pepřem. Grilovací rošt potřeme olejem.
  • 2
    Vychladlé uvařené jazyky osušíme, stáhneme kůži a odkrájíme nevzhledné části. Poté jazyky nakrájíme na plátky, z obou stran potřeme hořčičnou směsí a grilujeme zhruba 7 minut po každé straně. Během grilování maso obracíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.