Grilované vepřové karbanátky na špejlích z citronové trávy

25 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
821 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
20 g
Sacharidy
151 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso vložíme do mísy, přidáme rozdrcený česnek, nadrobno nakrájené kořeny koriandru, sójovou omáčku a cukr. Osolíme a opepříme dle chuti a důkladně promícháme. Směs rozdělíme na cca 8 částí a navlhčenými rukama z ní vytvoříme oválné karbanátky. Každý z nich napíchneme na stéblo citronové trávy a upěchujeme na paličku. Na rozpáleném grilu opékáme cca 3-4 minuty po každé straně dozlatova. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme s chilli omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.