Grilované vinné klobásy s cherry rajčaty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
49 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
82 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pánve s rozpáleným olejem prolisujeme česnek, vsypeme oregano, chilli koření a necháme zpěnit. Poté na pánev naskládáme cherry rajčátka, přiklopíme a na mírném plameni dusíme. Rajčátka musí být popraskaná, aby pustila šťávu. Po 10 minutách odstraníme poklici a na prudším plameni necháme vydusit většinu omáčky. Na závěr rajčatovou omáčku osolíme, opepříme.
  • 2
    V mezičase rozdělíme klobásu na porce, stočíme je, propíchneme jehlou a grilujeme asi 10 minut. Během grilování klobásy obrátíme.
  • 3
    Klobásy podáváme na porci rajčatové omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.