Grilované zvěřinové válečky

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
977 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vykostíme, nakrájíme na kostky a umeleme s rohlíky, které jsme nechali namočené ve vývaru a vymačkali. Přimícháme jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, salám nakrájený nadrobno, vejce, chilli koření, sůl a pepř. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme alespoň hodinu v chladničce. Poté z hmoty tvoříme silnější válečky, obalujeme v drceném pepři a ugrilujeme. V průběhu grilování válečky potíráme pivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.