Grilované zvěřinové válečky
22 min.
Ingredience
- 300gramůSrnčí plec
- 300gramůVepřový bok
- 2kusyRohlíky bílé
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 60mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1lžícePepř černý celý
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 150gramůSalám drůbeží
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
977 mg
Postup přípravy
- 1Maso vykostíme, nakrájíme na kostky a umeleme s rohlíky, které jsme nechali namočené ve vývaru a vymačkali. Přimícháme jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, salám nakrájený nadrobno, vejce, chilli koření, sůl a pepř. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme alespoň hodinu v chladničce. Poté z hmoty tvoříme silnější válečky, obalujeme v drceném pepři a ugrilujeme. V průběhu grilování válečky potíráme pivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.