Grilovaní korýši

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4739 kcal
Bílkoviny
918 g
Tuky
73 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
176 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si marinádu z oleje, česneku, citronové šťávy a bazalky. Osolíme, opepříme a necháme odstát 15 minut. Očistíme krevety, ocásky ponecháme u masa, vyjmeme maso z hřebenatek, humry zbavíme hlav a klepet, krunýřky dole nařízneme a mírně rozevřeme.
  • 2
    Humry dáme grilovat jako první, potřené připravenou marinádou, poté přidáme hřebenatky a krevety. Mušle grilujeme do otevření, a poté taktéž potřeme marinádou.
  • 3
    Grilované maso přendáme na talíř, podáváme se zbytkem marinády a chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.