Grilovaní sledi

19 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
47 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sledě očistíme, zbavíme šupin, vykucháme, omyjeme a osušíme. Sledě po obou stranách příčně nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme olejem.
  • 2
    Formu do mikrovlnné trouby vytřeme lžící oleje a dáme do ní sledě. Vložíme do mikrovlnné trouby a při 360 W a zapnutém grilu asi 6–7 minut grilujeme.
  • 3
    Sledě dáme na talíře, ozdobíme nasekanou petrželkou a plátky citrónu. Podáváme s bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.