Grilovaný filet z tuňáka
27 min.
Ingredience
- 1lžíceBalsamico ocet
- 150gramůŘedkev
- 1kusRajčata
- 400gramůTuňák obecný
- 2lžíceOlej stolní
- 50gramůMáslo bylinkové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůČočka klíčky
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejprve oloupeme ředkev, kterou nakrájíme na nudličky a vložíme do studené vody. Nakrájíme dužinu rajčat a smícháme s klíčky a připravenou okapanou ředkví, osolíme, opepříme, přidáme ocet a olej.
- 2Filet z tuňáka osolíme, opepříme a grilujeme na roštu potřeném olejem asi 1O minut. Když je maso skoro hotové, položíme na každou filetu kousek bylinkového másla.
- 3Filet servírujeme na plátku salátu posypaný trochou připraveného salátu z ředkve a klíčků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.