Grilovaný filet z tuňáka

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve oloupeme ředkev, kterou nakrájíme na nudličky a vložíme do studené vody. Nakrájíme dužinu rajčat a smícháme s klíčky a připravenou okapanou ředkví, osolíme, opepříme, přidáme ocet a olej.
  • 2
    Filet z tuňáka osolíme, opepříme a grilujeme na roštu potřeném olejem asi 1O minut. Když je maso skoro hotové, položíme na každou filetu kousek bylinkového másla.
  • 3
    Filet servírujeme na plátku salátu posypaný trochou připraveného salátu z ředkve a klíčků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.